2/12 (Här finns tips vad man kan skänka till nästa resa)

Hejsan!

 

Solen skiner HÄRLIGT!!!!!

Ett stort tack till Er alla som hann med att läsa, rensa, handla och komma hit med sakerna. Man vet aldrig när och hur det blir med levernaserna, hmm.

Arturas ringde mig på tisdag morgon och sa, jag kommer i eftermiddag och lastar. OK sagt och gjort, det går inte att styra över hur båtar och transporterna går helt till 100 %. Men tacksam är jag att vi hann och få med det mesta i alla fall.

Till Er som fortfarande rensar ur garderober kan jag bara meddela, var lugna fler leveranser kommer så fortsätt att packa ihop så mycket Ni bara kan!

Men nu kan jag med all säkerhet säja att det INTE blir någon leverans mer innan jul och nyår!

Arturas berättade att det inte skulle bli någon Thanks giving fest nu när han kommer över till barnhemmet, som det var tänkt från början .
I Litauen är det riktig epidemi just nu. Skolorna har stängt nästan överallt och många är riktigt sjuka berättade Arturas, troligtvis är det svininfluensan.
Jag bad Arturas att fråga föreståndaren nu när han kommer dit hur dom har det med medicin mm.
Jag tänker på näsdukar, nässpray, febernedsättande ja, det som vi kan handla receptfritt här i Sverige.
Jag kommer att återkomma med information så fort jag får besked från Viesvile. Om det är så att vi behöver handla och skicka över dessa viktiga saker.

Produkter som gärna tas emot till nästa sändning förutom kläder och filtar mm är även blöjor, välling, ob, bindor, receptfria läkemedel, fotboll, basketboll, pingins rack + boll, hopprep, tandborstar, handdukar mm mm
Listan kan göras lång, men jag får många frågor vad man kan skänka om man inte har barnkläder. Igentligen kan man tänka på vad är det jag själv verkligen behöver att använda i min vardag och vad har jag hemma i fall att jag slår mig eller har ont i huvudet, och kan jag roa mig med något på fritiden.
 Ungefär lika vill dessa ungdomar och barn försöka att ha sin tillvaro också. Så det vi kan hjälpa till med är att kanske när vi handlar slänga med oss en extra tandborste eller tvål i vagnen för att sedan skänka det vidare till Viesvile barnhem.

Ta hand om dig nu, och ett JÄTTE STORT tack från oss alla, utan dig/er skulle inte detta vara möjligt för oss.

Njut av dagen, det ska jag göra!

 

KRAM!


RSS 2.0