28/10 Nu har vi lastat.....

Hejsan!
Nu är vi precis hemkommna efter att ha lastat plockat och pysslat ihop lasset. Jag är otroligt förvånad att vi kunde få med så pass mycket. Det är duktiga grabbar som kan se och fylla upp varje lite vrå från golv till taket på bussen. Vi var sex personer denna gång som hjälptes åt att packa ihop allt i bussen. Det var svårt att fotografera under vår lastning, min kamrera är inte den bästa samt så var det mörkret som gjorde att det inte blev något som fassnade på bilden.
Men jag lägger in det lilla som togs.
Vi får se fram emot att se bilderna på när det lossas på plats på barnhemmet i Visvile.
Arturas åker med båten i morgon eftermiddag, och kommer att vara framme under Lördag eftermidag/kväll.
Han kommer att åka hem till Natalija och hennes flickor i Klaipeda efter att han lossat och sova där precis som vi brukar göra.
Det gör ont i mitt hjärta att vi inte är med, men det finns inte möjlighet att åka från jobb och skola nu.
Vinner man på triss eller nått så kunde man ha tagit ett flyg över till den 10/12 då föreståndaren och presidenten har bjudit hem oss till barnhemmet för att komma och fira Thanks giving detta år.
Men tyvärr är det som vi sagt tidigare att det går så mycket tid för resan över (den som är billigast med båt) samt så kostar det ju i alla fall hur man än gör. Och det är inte det lättaste att ta ledigt.
 Vi får spara för att åka över till påsken igen eller något sådant.
Vi får alla nöja oss med fotografier och Arturas berättelser, när han kommer hem.

NI SKA ALLA HA ETT JÄTTE STORT TACK FÖR ALL ER HJÄLP OCH STÖTTNING, HJÄLPEN GÖR SKILLNAD OCH KOMMER ATT KOMMA TILL STOR GLÄDJE OCH NYTTA!!!!

STOR KRAM ÖNSKAR VI ER ALLA, OCH TREVLIG KOMMANDE HELG!









       NU ÄR DET RIKTIGT FULLLASTAT, INTE EN LITEN PÅSE SKULLE FÅ PLATS ÄNNS. TYVÄRR FICK INTE ALLT PLATS PÅ DENNA TUR, MEN VI HAR SÄTT TILL ATT DET SOM FINNS KVAR PÅ LAGRET ÄR TILL STÖRSTA DELEN SOMMARKLÄDER, OCH DET KAN JU VÄNTA TILLS DEN UNDERBARA SOMMAREN ÅTER STÅR FÖR DÖRREN....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0