söndag 5/9

Hejsan!

Har i kväll varit hemma hos Lennart och Irene i Skärblacka riktiga eld själar =)
Har hämtat 20 kartonger + flera säckar med ren tvättat och packat klart för avfärd till Viesvile och Litauen.
Vill passa på att tacka Er alla och även naturligtvis även familjen Nilsson för det Ni plockat ihop, det kommer att komma till stor glädja och nytta.

Vi hade bokat att åka i kväll och hämta upp dessa kartonger. Eftersom vädret var så fint så bestämmde vi min familj att vi skulle passa på att åka till vårat lilla torp i skogen för att njuta av skogen och lugnet samt plocka lite svamp. Tyvärr var det första vi såg att vi hade haft påhälsning i vår bod, igen.....
Efter som vårt lilla torpställe är utan el och vatten är vi i stort behov av vårt elagrigat (vi fick köpa ett nytt förra sen sommaren då bovar och bedragare tagit sig in i vårt lilla hem. )
Nu hade någon eller några varit där igen och tagit för oss, man blir så ledsen att man inte får ha några saker ifred.
När vi lite senare går i skogen ringer svärmor och berättar att det varit påhälsning i ett magasin som familje företaget hyr.
Det var bara att packa ihop och eftermiddagen och kvällen har sedan gått åt till att för min man svettsa och snickra och laga detta.
Tänk att dagarna aldrig blir som man planerar....

Nu får vi ändå se fram emot en ny och härlig vecka.
 Vi kommer under veckorna som kommer att försöka åka runt och hämta upp det som vi har lovat att hämta. 
Än så länge är inte något datum bokat för avfärd (det kan komma att dröja in i oktober)  till Litauen så Ni behöver inte känna panik ännu utan hinner att plocka och samla ett tag till.
Jag vill ännu en gång tala om och be er alla att titta efter cyklar, detta uppskattas väldigt mycket. Och som vi fått berättat för oss från Algimantes(presidenten för alla Litauens barnhem) att när en cykel skänks till barnhemmet "bråkar" stora som små om att få använda den. 
Spel och annat pyssel tex. pennor och papper kommer också till stor glädje.
Till stor nytta och glädje är som vanligt skor och kläder men även hygien artiklar ex. roll on, ob, bindor, tvål, schampo, blöjor, näsdukar, tvättlappar, raklödder, rakhyvlar mm.
Det är viktigt känner jag att berätta att det inte bara är små barn som bor på barnhemmet utan även tonåringar fram till 18 års ålder.

Ännu en gång ett stort tack till Er alla som följer och hjälper oss i detta viktiga arbete.
TACK!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0