Lastar 15/4-11

Hej!
Det blev en mycket annorlunda lastning i fredags. Arturas hade åkt i ett sträck från Norge, jag vill inte veta vilken hastighet han antagligen höll i snitt. Tack o lov kom de fram som de skulle. Med sig från Norge hade han även Arvydas som skulle åka hem en sväng till Litauen. De skulle inte vara med och lasta till barnhemmet hade vi bestämt, men trevligt nog kom de hem till skärblacka lagom som vi skulle till att börja fylla upp bussen.
Vi fick mycket trevligt sällskap och hjälp av Inger och Krister. Tack Krister för vätske depån =) den behövdes i allt bärande....
      Bilderna är inte av bästa kvalite, det kommer in fler bilder från lastningen när jag hinner få över dem från kameran till datorn. Dessa foton är från mobilen.

Som Ni ser blev det packat ordentligt från golv till tak även denna gång =) flera cyklar och hjälmar kom i väg nu, vilket känns riktigt roligt.

Arturas och Arvydas åkte med båten på lördag kväll, tyvärr fick de inte tag i några biljetter till Lettland och Riga. Utan fick istället åka med båten till Estland och Tallin.
Något som gör mig full i skratt är deras sätt att se på milen att åka, nu har vi lärt oss och tänker alltid en gång extra innan vi svarar ja på att åka i väg med bilen tillsammans med våra underbara litauiska vänner.
Lite som norrläningarna att åka 20 eller 30 mil extra är inget.....
Eller som Arturas brukar säja: Nä det är inte långt "bara" en liten omväg, men det går snabbt och gör inget.

Så denna hjälp sändning fick åka genom Estland, Lettland och sedan ner till Litauen och Viesvile, som ligger precis vid ryska gränsen. Och grabbarna som satt och åkte från Oslo dagen innan, tur att det blir en natts vila på båten.

Min kära Arturas ringde i alla fall mig i går kväll när de kommit på båten och talade om att de var just på båten. 
Och nu i kväll har Arturas ringt och sagt att han är framme i Litauen, dock inte barnhemmet, dit tror han att han åker i morgon sa han. 
Men resan genom länderna och tullarna hade inte varit några problem utan allt hade gått mycket bra.
Det känns alltid som en lättnad när han ringer och berättar att allt är ok och att han är framme, skönt!

Jag återkommer snart med mer information och mera bilder!

Ta hand om dig och glöm inte att ta vara på dagen och det vi har!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kramar Malin med familj

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra jobbat hör gärna av er

Göran

sekr

goeranols@telia.com

2011-06-02 @ 21:41:53
URL: http://www.svensklitauiska.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0