Tisdag den 12/4

Hej!
Visst hade vi en underbart härlig vårdag i går. Tänk att själen och hjärtat kan hitta sådan ro och lycka när fåglarna kvittrar solen strålar och blommor och träd börjar att knoppas.

I söndags kväll var vi till "vårt" lager och lämnade in de kartonger och påsar som Nisse o Mona, personal på Folksam Linköping samt Irene lämnat hem till oss.
Vi sorterade upp prioritet på sändningen, tror att vi har lite kontroll.
Arturas kommer att åka till Norge innan avfärd till Litauen. Eftersom han kommer att komma hem från Norge mellan sen fredag natt eller tidig lördag morgon och helst av allt ska hinna sova lite innan bussen ska gå mot Stockholm och båt färden till Riga. Så bestämmde vi oss för att packa in allt i bussen under fredagen 15:e runt 18 tiden. Detta för att Arturas ska hinna vila och jag ska kunna fara till jobbet, utan stress för någon av oss på lördag den 16:e.
Vill tacka för all hjälp till sändningen denna gång. En extra kram till Jessica Käck som snabbt for hem för att plocka i ordning en påse med fina pojk kläder för nyfödda, som hon ville skänka till Natalija och hennes lilla nyfödda pojke. Det kommer att komma till glädje och nytta.

Önskar er alla nu en mycket fin och härlig dag, glöm inte att lyssna in våren och njut av den =)

Denna bild är tagen vid gaveln på vår lilla torp stuga, scillan och krokus blommade som en blå underbar matta.

KRAM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0